WELCOME | PRVNÍ ČLÁNEK

Ahoj všichni! 

Vítejte u mého oficiálně prvního článku! Teda, oficiálně prvního článku na tomto blogu, protože už jsem měla asi 3 blogy, které ale vždy dopadly neúspěchem. Aspoň se ale mění v mojí motivaci!


Jak jsem zmínila, už jsem měla 3 blogy, a i když moc nedopadly, aspoň mi něco předaly. Mám už nějaké zkušenosti jak s technickými věcmi, tak s psychickými - moc nevím, jak bych je měla jinak pojmenovat. Zkrátka a dobře vím, že Blog i YouTube není záležitost pár týdnů. 
Musí se na všem "tvrdě" dřít, aby výsledek stál za to. Nejhorší pro mě a zřejmě i pro většinu lidí je trpělivost. Člověk si myslí, že blog se stane úspěšným ze dne na den a pokud se tak nestane, strašně se diví. Takhle to ale nefunguje. Na druhou stranu ale musím říct, že i když vím, že musím být trpělivá, tak mi nikdo nemůže zaručit, že trpělivá opravdu budu. Většinou jsem do všeho moc hrnu a potom se divím stejně jako ostatní. 

Původně jsem chtěla zůstat u YouTube, protože mě fakt bavil - natáčení a následná editace je asi něco pro mě. Bohužel si to ale můj notebook asi nemyslel, protože se celý vypnul a díky tomu jsem musela aktualizovat celý windows - respektive můj brácha musel, tady v tom se opravdu nevyznám. To vše by se ale dalo přejít, nainstalovat si tam přece program na editaci můžu zase. V tom to ale je. Já nemůžu. Nainstalovat to tam z neznámého důvodu prostě nešlo. Byla jsem z toho dost špatná, protože v té době se tak nějak všechno kazilo. Bylo to ale včera večer, na Štědrý den, kdy jsem se rozhodla dál pokračovat. Byla jsem s mojí úžasnou kamarádkou venku a povídaly si a ona mi prostě nedovolila přestat - je to prostě zlatíčko ♥ A tak jsem tady! 

Tenhle blog bych chtěla mít hlavně o sobě (to zní celkem namyšleně), o svém životě a názorech. Dále mě ale baví i cestování, i když v poslední době toho moc nebylo, zdravý životní styl a místa, o kterých nikdo nic neví - tajemno. O tom všem bych se s Vámi chtěla podělit :)

Doufám, že se Vám článek líbil a dáte mi šanci! :)
xoxo LUCA

14 komentářů:

  1. Pokud si editovací programy nelegálně stahuješ, tak bohužel smůla, že se počítač rozhodl pro windows 10, který nelegálně stažené programy nepodporuje :) jinak přeji hodně štěstí s blogem :) Carli and Books

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Program mám koupený, nic nelegálního. Prostě se vždy zasekne na jedné z instalací a dál to nejede :-)
      Děkuji!

      Vymazat
  2. Tuhle netrpelivost znam, ale porad verim, ze kdyz se blogu nekdo dlouho s laskou venuje, muze uspet... A tobe se to urcite povede taky, drzim palce :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hodně štěstí s blogem :) Držím palce, aby to tentokrát vyšlo, sama mám za sebou už nespočet blogů a terpve tady u toho jsem vydržela :)

    Zvu Tě na mojí Giveaway!

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Vítej na blogu, já mám sice svůj první blog, ale vím, že v tom bude spousta dřiny a ten tvůj vypadá opravdu hezky, navíc jsi strašně pěkná a přihlašuji se jako tvůj pravidelný čtenář.
    Hodně štěstí!:)
    Pinki Claire

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to děkuji moc! Strašně jsi mě potěšila :) Držím Ti palce! :)

      Vymazat
  5. Určitě tě budu sledovat. Hodně se mi líbí vzhled tvého blogu i jak píšeš. :)
    Blog:Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! ♥

INSTAGRAM FEED

@lucaastirskaa