MŮJ ROK 2015

Ahoj všichni!

Vítejte u dalšího článku, který bude spíš takový povídací a uvolněný. Momentálně dojídám vánočku, piju čaj a poslouchám písničky. Takový pocit relaxace mi třeba strašně chyběl. Asi půjdu trochu s davem, ale tenhle článek jsem opravdu chtěla vydat. Původně jsem ho chtěla natočit a vydat ve formě videa, ale až tak se mi nepoštěstilo. Co se dá dělat!

Přijde mi, že se toho za tenhle rok strašně moc stalo. Když se ale zpátky podívám, zjistím, že velkých zážitků tolik nebylo. Na druhou stranu bylo ale hodně drobnějších výletů, kterých si strašně cením. Před rokem bych možná k tomu takhle nepřistupovala, ale v roce 2015 jsem si uvědomila, že nezáleží až tolik na tom, kam jedu, ale s kým. Pokud jedu se správnými lidmi, můžu si užít úplně všude. Když se na to zpětně podívám, myslím si, že rok 2015 byl rok změn, hlavně mého přemýšlení. Tohle jsem si uvědomila hlavně u cestování po celé ČR. Nevím, jestli jsem se o tom už zmínila, ale cvičím aerobik, kde mám úžasnou partu holek a právě s nimi jsem jezdila po závodech až do Ostravy nebo Brna. S nimi mi ani nevadí, že kvůli většině akcí jsem musela vstávat opravdu téměř o půlnoci xd

Ostrava - Musely jsme vstávat asi ve 4.00, abychom stihly autobus, metro a vlak. Před 5.00 měl jet autobus, kdy měl mně a další 2 holky odvést na metro. Samozřejmě holky nestíhaly a ačkoliv jsem byla na zastávce včas, autobus jsem si nechala ujet, protože jsem nevěděla, co s nimi je. A tak jsme běžely asi 10 minut sprintem na metro. A to ani nemluvím o tom, že jsme musely vláčet kufříky, ve kterých jsme měly dresy a jídlo na celý den xd

Jičín - Jaká náhoda, že ve všech kategoriích vyhrál 1. místo klub z Jičína?

Mladá Boleslav - Tady to bylo taky dost vtipný. Opět bylo brzy ráno, kdy jsme měly jet s holkami do MB. Zaplatily jsme a všechno probíhalo bez komplikací. Tedy až do té doby, kdy řidič nezastavil na zastávce, kde jsme měly vystoupit a jelikož nikdo z nás nedával pozor, tak jsme z města vyjely. Naštěstí jsme musely dělat takový hluk, že nám nějaká hodná paní řekla, že příští zastávka je Jičín, a tak nám řidič zastavil kousek za MB, odkud jsme musely po silnici dojít zpátky aspoň na kraj města xd Absolutně jsme nestíhaly a nebýt hodných maminek menších dětí, nic bychom nestihly, diskvalifikovali by nás a celá cesta by byla zbytečná.


V únoru se konal ples od našeho klubu, který jsme si všichni strašně užily. Probudily se v nás naše taneční skilly xd

Myslím, že to byl březen, kdy měla naše trenérka narozeniny a my jí chtěly jako překvapení upéct dort. Když se blížil večer, vyrazily jsme k ní domů s tím, že jí potěšíme. Nikoho ale nenapadlo, že doma být vůbec nemusí a navíc to, že už se odstěhovala někam jinam - achjo, máme to fakt štěstí:D

V květnu vyšel film, na který jsem se nejvíce těšila - Avengers 2. Jsem strašný blázen do superhrdinů a speciálně do Marvelu a jelikož Avengers 1 je jeden z mých nejoblíbenějších filmů, tak jsem na něj musela jít i do kina. Dál potom vyšel i Ant-Man, což je totálně boží film! Navíc jsem zkoukla i seriály jako Daredevil a Jessica Jones - pokud nevíte, na co se podívat, tak tohle rozhodně doporučuji!

V červnu mě čekalo kromě vysvědčení a třídního výletu taky rozlučka s aerobikem. Každý rok to slavíme na parníku, který nás veze po Vltavě v Praze. Hraje na něm taky hudba, abychom si mohly pořádně zatrsat :D Tento rok to vyšlo celkem dobře, ale na ten v roce 2014 nikdy nezapomenu - o tom ale zase někdy jindy.


O prázdninách jsem kromě úžasného soustředění (jela jsem s 2 holkami s tím, že jeden rodič z nás nás odveze domů. Kromě letního soustředění je ještě podzimní, které je asi hodinu jízdy odsud. Pochopitelně jel pan řidič na podzimní a my jsme musely aspoň 2 hodiny čekat.) jsem zažila svůj první koncert. Byl houslistky Lindsey Stirling a patří k nejlepším zážitkům, které jsem kdy zažila! Bohužel nemám žádné fotky, ale jen nepoužitelná videa (jdou v něm strašně slyšet basy), ale snad mi uvěříte, že jsem z něj byla totálně vypleskaná :D


V září jsem nastoupila do 9. třídy a vše jakoby se úplně změnilo - myslím tím hlavně moje myšlení a postoje. Taky bylo zatmění měsíce, který jsme mohly pozorovat místo vyučování (no neber to).

V říjnu jsem natočila své první video na YouTube. Je taková škoda, že se mi ten program tak porouchal, protože mě takováhle tvorba fakt bavila. Co se dá dělat, život jde dál. Taky jsme se spolužačkami připravily takový menší narozeninový překvápko mé velmi dobré kamarádce ♥

V listopadu se nic moc nedělo, v prosinci toho ale bylo hned několik. Začal tím, že jsem po škole chodila jako anděl s mými spolužáky - bylo to strašně roztomilý! Den na to jsem jela do Drážďan, kde jsem většinu času nakupovala v Primarku. Teda, samotný nákup mi zabral asi 5 minut, spíš to bylo o mačkání se a čekání na kabinku. Potom už byla jen vánoční akademie z aerobiku, která se pořádá každý rok.


No a najednou mám tento blog, ve který strašně doufám. Strašně mě baví,být nějakým způsobem aktivní, kde to jen jde, ale kdo ví, jak to všechno dopadne.

Doufám, že se Vám tento článek líbil a místy jste se třeba i trochu pousmály. Snažila jsem se být stručná, i když to tak možná nemusí vypadat.

Jaký byl Váš rok 2015? Klidně se o to podělte v komentářích, články na toto téma si ráda přečtu! ♥

btw. tenhle článek mě asi donutil si pořídit blok, kam budu zapisovat celý rok 2016, protože všechno nebudu muset lovit z hlavy :D
Mějte se krásně ♥
xoxo LUCA

9 komentářů:

  1. Moc pěkný článek, taky jsem podobný na blogu postovala. Budu ráda když se podíváš. :)
    annatruksa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) To je náhoda, zrovna jsem si Tvůj článek četla! xd

      Vymazat
  2. Obdivuji tvoji paměť a kreativní psaní. Já osobně nevím pomalu, co bylo včera natož co bylo za celý uplynulý rok 2015, který nás pomaličku opouští.
    A abych nezapomněla, hodně štěstí do nového roku!
    P.S. děkuji za hrozně milý komentář na mém blogu:) - http://val-hierro.blogspot.cz

    XOXO V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Kdyby jsem měla takovou paměť i na učení, tak by to byla jedna báseň! :D
      Nemáš vůbec zač, tvůj blog je originální a takový typ článků mě strašně baví :)

      Vymazat
  3. Pěkný článek. Tento typ článku mě strašně baví číst, no sama bych ho asi nenapsala :D Mimochodem máš moc pěkný blog :)
    Simeona Blogg

    OdpovědětVymazat
  4. Vidím, že jsi měla super rok, je skvělé, že máš nějaký kroužek - v tvém případě aerobic, tam mám vždycky nejlepší kamarády. Já několik let závodně tančila, teď na střední škole není čas, takže chodím jen do skautu a píšu závodně na klávesnici, ale s psaním jsem procestovala snad celý svět a se skautem celou republiku, takže... je to prostě super!:)
    Pinki Claire

    OdpovědětVymazat
  5. Super článek :) Je fajn, čemu všemu se věnuješ :) A musel to být pro tebe fajn rok :)
    www.itisginger.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! ♥

INSTAGRAM FEED

@lucaastirskaa